019-12 55 60

SPECIALISTBEDÖMNING AV DIN HUDSJUKDOM

FINANSIERING AV LANDSTING ELLER REGION
Bor du i Region Örebro län bör du i första hand söka din allmänläkare för en bedömning. Om specialistvård behövs får du remiss till specialist i hudsjukdomar och normala patientavgifter och frikort gäller.
Egen vårdbegäran är ett annat sätt att söka specialistvård på. Blankett till HudDoktorn i Örebro »
Den egna vårdbegäran skickas in per post och ej via mail. Är du redan patient på en av länets hudmottagningar ska du i första hand vända dig dit. Använder du egen vårdbegäran så skall den skickas till endast en enhet.
Observera!
Du får inte söka med Egen vårdbegäran om du önskar ta bort en hudförändring på grund av estetiska eller störande skäl eller där tidigare bedömning via vårdcentralen eller annan hudspecialistläkare anser den som godartad. Detta finansieras inte inom den offentliga vården i Region Örebro län och i dessa fall är du välkommen att söka på den privata taxan.

Är du inte skriven i Region Örebro län kan andra regler gälla.
Har du tidigare sökt mottagningen för en långvarig, allvarlig kronisk hudsjukdom går det ibland att boka tid direkt på 019-12 55 60.

PRIVATBETALANDE
Väljer du att själv betala för din vård behöver du ingen remiss eller Egen vårdbegäran och som privatbetalande kan du boka besökstid direkt hos oss på 019-12 55 60.
Vi erbjuder inte borttagning av godartade födelsemärken hos barn under 18 år.

PRIVAT SJUKVÅRDSFÖRSÄKRING
Har du en privat sjukvårdsförsäkring så kontaktar du ditt försäkringsbolag för bokning av ett läkarbesök till oss via Kuralink.